Épül a vázszerkezet Békéscsabán

Épül a vázszerkezet Békéscsabán

2017. augusztus 18. péntek.
  (Axiál)

Telephely-fejlesztési programunk legújabb állomása békéscsabai bázisunk, ahol már nyár elején megkezdődtek a munkák. Az építkezés célja ez esetben is, nemcsak üzletek, hanem korszerű szolgáltató központok létrehozása.

2011-ben kezdtük meg nagyszabású beruházás sorozatunkat, amelynek keretében egyre több új telephelyet nyitottunk és újítottunk fel azért, hogy még több hangsúlyt tudjunk helyezni háttérszolgáltatásainkra. Tavaly nyitottuk meg Hódmezővásárhelyen a 19. AXIÁL pontot, szintén 2016-ban felújított a tatabányai bázist, de 2017-ben már a kaposfői telephelyen is végeztünk átalakításokat és nemrég Békéscsabán is bővítésbe, korszerűsítésbe kezdtünk.

 

 

2011 tavaszán nyitottuk meg békéscsabai telephelyünk, amely hozzávetőleg 2 hektáron terül el a Berényi út 140. szám alatt. A telken 55 négyzetméteres alkatrészüzlet, 350 négyzetméteres alkatrészraktár és természetesen szervizműhely is található, viszont ahogy azt korábban beharangoztuk elérkezettnek láttuk az időt a szervizépület bővítésére, korszerűsítésére. Várhatóan 963 négyzetméteresre bővül a műhely, amely 6 állásos, áthajtós kialakítású lesz. Az épületet egészségesebb munkakörnyezetet biztosító kipufogó-füstgázelszívóval és 5 tonnás híddaruval szerelik fel, mely azt a célt szolgálja, hogy könnyebben mozgathatók legyenek a gépegységek, ezáltal csökkenjen azok javítási ideje. Új, 225 négyzetméteres mosót építenek és 4000 négyzetméter térkőburkolat kerül lefektetésre az elkövetkező hónapokban.

Békéscsabán jelenleg a vázszerkezeten dolgoznak, tehát van még bőven teendő, de a mindössze másfél hónapja indult építkezés rohamléptekkel halad. A várható átadás 2017 végére, 2018 elejére tehető.

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser

Kép: Umenhoffer Ferenc, beruházási és üzemfenntartási igazgatóhelyettes