Díjazták dombóvári telephelyünket

Díjazták dombóvári telephelyünket

2017. október 03. kedd.
  (Axiál)

Cégünk dombóvári telephelye elismerést kapott a város önkormányzatától a telephely esztétikus és rendezett környezetéért. Hamulyák-díjban azon ingatlanokat részesítik, melyek hozzájárulnak Dombóvár környezeti állapotának fejlesztéséhez.

A Hamulyák Mihály, járási gazdatisztről (nevéhez fűződik Dombóvár sétakertjének létrehozása) elnevezett díj, azoknak az elismerése, akik a lakókörnyezetük magas színvonalú, példaértékű fenntartásával, gondozásával hozzájárulnak Dombóvár városképének javításához, a környezeti állapot fejlesztéséhez.

 

Hamulyák-díjra a város polgármestere által jóváhagyott felhívás alapján lehetett jelentkezni. A jelentkezések alapján a polgármester által felkért, független szakmai munkacsoport tekintette meg ingatlanokat, és azokat a Hamulyák Közalapítvány által elfogadott szempontrendszer szerint értékelték, véleményezték.

Évente legfeljebb három Hamulyák-díj adományozható, mellyel díszoklevél, valamint további növények, kerti ápolási és gondozási eszközök vásárlására jogosító – legfeljebb 30 ezer forint értékű – utalvány, illetve egy „Hamulyák-díjas ingatlan” feliratú, zománcozott elismerő tábla jár.

 

2017-ben az dombóvári AXIÁL telephely is a díjazottak közé tartozik, melynek összterülete 27.000 négyzetméter. Ebből 11.524 négyzetméter került beépítésre, melyen 480 négyzetméter fedett műhely és 893 négyzetméter fedett üzlet- és raktártér található 100 négyzetméternyi kiszolgálótérrel, modern berendezésekkel, korszerű eszközökkel. A telephely jelentős része térkőburkolatot kapott, melyeket számos örökzöld növénysziget és áprilisban, a Föld Napja alkalmából ültetett gömb kőris fák szegélyeznek az esztétikus megjelenés érdekében.

Vállalatunk mindig arra törekszik, hogy ügyfeleit rendezett, zöld és virágos környezetben fogadja, melyen több kollégánk is fáradhatatlanul dolgozik nemcsak dombóvári, hanem az országban található 18 másik telephelyünkön is.

 

Ezúton is köszönjük az elismerést és gratulálunk a dombóvári kollektívának!

 

Forrás: dombovar.hu, dombopedia.hu