Baja városért

Baja városért

2015. december 15. kedd.
  (Axiál)

„Baja városért” díjjal tüntették ki Harsányiné dr. Fodor Gyöngyi tulajdonos-ügyvezetőt szombaton az ünnepi testületi ülésen, ahol ügyvezetőnk egy, 1.000.000 Ft-os adományozó oklevelet adott át a Bajai Hajómalom Egyesületnek.

December 12-én, szombaton a bajai városháza dísztermében tartott ünnepi ülésen két, számunkra igen fontos dologra is sor került. Egyrészt cégünk 1.000.000 Ft-tal támogatta a Bajai Hajómalom Egyesületet, melynek célja, hogy a hajdan volt hajómalmok egyikét újjáélessze, illetve a bajai halászati hagyományokat felelevenítse, másrészt tulajdonos-ügyvezetőnket, Harsányiné dr. Fodor Gyöngyit „Baja városért” díjjal tüntették ki, aki a címmel járó pénzdíjat az Ad Libitum Kórusnak ajánlotta fel.

 

Harsányiné dr. Fodor Gyöngyi átadja az Axiál Kft. adományozó oklevelét Palik Verának, a Bajai Hajómalom Egyesület elnökének.

 

Bebizonyosodott: az építkezés, fejlesztés csak közösen lehetséges. Baján az oktatás és az egészségügy kiemelt figyelmet kap a beruházásoknál, de a város fejlesztése minden területen folytatódik. Megkérdőjelezhetetlen és felbecsülhetetlen munkát végeztek a városi kitüntetettek - mondta Fercsák Róbert polgármester.

 

Harsányiné dr. Fodor Gyöngyi átveszi Vedelek Norbert alpolgármester úrtól a "Baja városért" című díjat.

 

A Baja város díszpolgárává választott Dr. Knáb Erzsébet (szerk. Magyarországi Németek Általános Művelődési Központja Intézményfenntartó és Működtető Közalapítvány elnökhelyettese) mondott köszönetet az idei díjazottak nevében. „Valamennyien tettük a dolgunkat, megtisztelő, hogy ezért kitüntetést érdemeltünk. Köszönjük! Kívánom, hogy Baja fejlődjön tovább úgy, ahogy az utóbbi években!

Az ünnepi műsort követően a meghívottak megtekinthették a városháza dísztermében a Bajai halászlé okán kiérdemelt Hungarikum-díjat, a folyosón pedig a Baja mézeskalács városának felépítésére beérkezett műveket.

Gratulálunk!

 

Forrás és kép: baja.hu