Állásbörzék áprilisban, ahol az AXIÁL is ott lesz

Állásbörzék áprilisban, ahol az AXIÁL is ott lesz

2017. április 07. péntek.
  (Axiál)

Két állásbörzén is ott lesznek az AXIÁL Kft. képviselői április végén. Az egyiket a kecskeméti Pallasz Athéné Egyetem, a másikat pedig a gödöllői Szent István Egyetem rendezi. A karrierlehetőségekről bátran kérdezze helyszínen lévő kollégáinkat!

 

A Pallasz Athéné Egyetem 2017. április 25-án a GAMF Műszaki és Informatikai karán, a Törös Olga Sportcsarnokban tartja tavaszi állásbörzését, melyet immáron 20. alkalommal rendeznek. Az eseményen összesen 46 kiállítói jelentkezés érkezett, köztük cégünké is, mivel az egyetemmel együttműködünk, 2017 szeptemberétől duális képzés keretében fogadunk gépész- és járműmérnök hallgatókat.

A 46 kiállító több mint 240 négyzetméteren várja majd az érdeklődő hallgatókat és látogatókat a rendezvény ideje alatt 9:00-tól egészen 16:00-ig. Az állásbörze a korábbi évekhez hasonlóan nem csak a Pallasz Athéné Egyetem hallgatói számára nyitott és ingyenes, hanem Kecskemét város lakosai és a környékről érkezők számára is. A börzére látogatók számos nyitott pozíció közül választhatnak, ugyanis - bár még nem teljes lista - az eddig beérkezett adatok alapján elmondható, hogy 300-nál is több meghirdetett állásajánlattal, szakmai gyakorlati lehetőséggel érkeznek a kiállítók.

 

 

Mindössze egy nappal később, 2017. április 26-án rendezi meg a Szent István Egyetem is hagyományos állásbörzéjét, amely intézménnyel cégünk szintén együttműködik és a Kooperatív Szakmai Gyakorlat keretében fogad hallgatókat. Az eddigi évekhez hasonlóan mind a börzén, mind pedig az az előtt megrendezett Felkészítő Napokon a szervezők lehetőséget kívánnak biztosítani hallgatóik és a térség lakosai számára is, hogy térítésmentes tanácsadásokon és előadásokon készüljenek fel a munkakeresésre.

A Felkészítő Napok már április 10-én elkezdődnek, több helyszínen is tartanak előadásokat, tanácsadásokat, melyek Budapesten és Gödöllőn zajlanak. A Felkészítő Napok programjai között lesz önéletrajzírás, állásinterjú tippek, és munkajogi előadás is.

 

Keresse az AXIÁL Kft. képviselőit Kecskeméten április 25-én, Gödöllőn pedig április 26-án!

 

Forrás és kép: PAE, SZIE