Akár három életet is megmenthetünk!

Akár három életet is megmenthetünk!

2017. november 29. szerda.
  (Axiál)

Kevés annyi köszönömmel találkozhatunk, mint egy véradás alkalmával. Erről az AXIÁL Kft. munkatársai is megbizonyosodtak 2017. november 29-én, szerdán, amikor ismét megtelt a vállalkozás orvosi szobája.

Immáron sokadszorra tartottak kihelyezett véradást a bajai központú vállalkozás telephelyén, ahol újfent szép számmal jelentek meg a cég különböző területén dolgozó kollégái, hogy adományukkal más embereket segítsenek a felépülésben.

Nem hiába cseng mindenki fülében az „Adj vért, és ments meg három életet!” mottó, ugyanis egy véradás alkalmával 4,5 deciliter vért vesznek le, mellyel akár három beteg gyógyulásához is hozzájárulhatunk. A program egyébként arra is jó, hogy visszajelzést kapjunk egészségi állapotunkról, hiszen a folyamat során meghatározzák a hemoglobin szintünket és vérnyomásmérésre is sor kerül.

Az AXIÁL Kft.-nél tartott véradást egyébként két nappal a magyarországi Véradók Napja után rendeztek meg, mely az 1954. november 27-én először kitüntetett, sokszoros véradók tiszteletére tartanak ekkor.

 

Kép: Fekete Gábor, marketingmenedzser

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser