Agritech 2017. július (+magazin)

Agritech 2017. július (+magazin)

2017. június 29. csütörtök.
  (Axiál)

Megjelent az AXIÁL Kft. és a CLAAS közös mezőgazdasági magazinjának legújabb száma, az Agritech 2017. júliusi kiadványa. Az újság a héten már elérhető telephelyeinken vagy online olvasható és letölthető weboldalunkról!

Intelligens technológia a silózásban címmel a CLAAS JAGUAR 900 silózókat mutatja be Mihalovics Tamás termékmenedzser cikke. Megismerhetik a háromféle adaptermeghajtást, az optimális terményáramhoz szükséges megoldásokat, megtudhatják, mi az AUTO FILL kibővített funkciója, s hogyan nyújthat a JAGUAR 900 sorozat új hajtásrendszere több kényelmet a gépkezelőknek, s milyen adapter újdonságokkal tudunk szolgálni.

Hosszú szecska? Nem marhaság! címmel készítettünk kivonatot Kim-Sass Hausschildt SHREDLAGE® szakértőnek az AXIÁL Gyakorlati Akadémián a témában tartott előadásából. A cikkből a Westerkamp Holsteins német gazdaság hosszúszecskás takarmányozási technológiával szerzett tapasztalatairól tájékozódhat. 

 

LEXION 760

 

Bemutatókörút a mesterrel címmel tájékoztatjuk Olvasóinkat a nemrég bemutatókörútra indult LEXION 760 MTS kombájn felszereltségéről. Az egyes felszereltségek és funkciók előnyeiről és mibenlétéről számol be Nagy István, a CLAAS kombájnok termékmenedzsere. 

Büszkén dolgozom a legjobb gépekkel vallja Horváth Sándor, a méltán kedvelt, axiálos dolgozóinkat bemutató cikksorozatunk legújabb riportalanya. Miért és hogyan kezdett az AXIÁL-nál, milyen emlékei és tapasztalatai vannak cégünkkel kapcsolatban, s meglátása szerint hogyan változtak a piaci körülmények a nálunk eltöltött 17 év alatt? Olvassák el Sándor válaszait! A cikket nem csak Sándorral kapcsolatban álló partnereinknek ajánljuk!

A tehetségek helye címmel számolunk be az AXIÁL, a CLAAS és a gödöllői Szent István Egyetem közös rendezvényéről, a XVII. CLAAS Szimpóziumról.

 

CLAAS Szimpózium

 

Böngéssze át használtgép-kínálatunkat, majd nézze meg, hogyan változtatják meg a munkát a CLAAS traktorok Thaifödön. 

Mi indokolhatja, hogy valaki lecserélje nagyszerűen bevált, tökéletesen működő CLAAS VARIANT bálázóját, és belevágjon egy új vásárlásába? Ezt meséli el nekünk a gyomaendrődi Izsó Sándor partnerünk a vele készített Jó helyett még jobb cikkben.

 

CLAAS traktorok Thaiföldön

 

Kellemes munkakörnyezet, nagyobb teljesítmény. Már megint egy EU-szabályozás! A jövőben csak megfelelő képesítéssel lehet megbontani a képesítésnek megfelelő klímarendszert. Sajnos számolni kell azzal, hogy a piacon kevés a megfelelő képesítésű szerelő, így aki kellemes hőmérsékletet, jó munkakörnyezetet szeretne biztosítani a gépében még a kinti 40 fokban is, annak időben kell lépni. Ehhez nyújt segítséget Szervizüzletágunk. Ismerje meg Vadász Ildikó cikkéből új szolgáltatásainkat is!

Hogy ne gabalyodjunk bele a túl sok információba, Juhász-Nagy László CLAAS-csoportvezető alkatrészes kollégánk összefoglalta, és könnyen befogadható módon tálalta a szükséges tudnivalókat a CLAAS csomagolóanyagról a Mennyit nyerhetünk a csomagoláson? cikkében. 

 

Jó böngészést kívánunk!

 

Szöveg: Vas Magdolna, marketingmenedzser / AXIÁL Kft.

Kép: CLAAS