Black Friday
Black Friday

Black Friday

2017.11.24 - 2017.11.26,  AXIÁL üzletek, webshop.axial.hu

2016-ban első ízben tartottunk Black Fridayt, melyet a nagy sikerre való tekintettel 2017-ben megismétlünk. Az Egyesült Államokból származó hagyomány általában péntekre esik, webshopunkban és üzleteinkban azonban három napig, egész hétvégén tart az akció.

 

 

A Black Friday jellemzően a karácsonyi bevásárlási szezon kezdete, amikor a vásárlók jelentős kedvezménnyel szerezhetik be az árucikkeket. Magyarországon az elmúlt néhány évben jelent meg és egyre több vállalkozás csatlakozik a kezdeményezéshez, hiszen az év egyik legforgalmasabb napjának számít a magyarul „Fekete Pénteknek” nevezett esemény. Míg az amerikai áruházláncok üzletei ilyenkor 00:00 órakor nyitnak és a vevők ekkorra már órák óta hosszú, kígyózó sorokban várakoznak, addig hazánkban inkább a kényelmesebb, akár otthonról is intézhető online változat terjedt el.

2016-ban összesen 30-40 ruházati, kertészeti-erdészeti terméket, kéziszerszámot, vadászati cikket, műszaki terméket, játékot és saját márkás terméket kínáltunk kedvező áron ügyfeleinknek, melyeket a webshop.axial.hu oldalon keresztül, illetve az országban található 19 alkatrészüzletünkben vásárolhattak meg. 2017-ben is hasonló kínálattal jelentkezünk, melyeknek kedvezménymértékét novemberben folyamatosan publikálni fogunk weboldalunkon. 

 

Ne feledje, 2017. november 24-25-26. Black Friday az AXIÁL-nál! Látogasson el a webshop.axial.hu oldalra vagy keresse fel az Önhöz legközelebb eső AXIÁL üzletet, melynek listáját IDE kattintva tekintheti meg!